Akfix Двокомпонентен лепак за метал 5мин

210 ден

Бесплатна достава

На залиха

Share
  • Опис

    E350 е двокомпонентен, епоксиден, без растворувач

    брзо стврднување и исклучително силно лепило кое се развива со висока јачина.

    можноста за пополнување го прави овој леплив систем погоден за груби и лошо фитирани површини.

SKU: 222430 Категорија: