Akfix Лепило за дрво D3

од 260 ден до 500 ден

Бесплатна достава
Исчисти
Share
 • Опис

  D3 е подготвен за употреба

  лепило за дрво

  отпорно на вода, базирано на емулзија на хомополимер на поливинил ацетат

  Специјално е формулиран за да одговара на EN 204 (D3)

  500g/3kg

 • Дополнителни информации
  Weight (tools)

  ,

  Brand

SKU: 222889-1 Категорија: