LED надворешно светло-3000K

1.550 ден

Бесплатна достава

На залиха

Share
 • Опис

  3000K

  6400K

  70W

  220-240V

  Линијата на производи Outdoor Fixtures на Luxmainer се стреми кон постигнување на дизајн што може да се приспособи на секој тип надворешен простор. На корисниците им овозможува избор на совршено светло во согласност со личните потреби, а за значителното намалување на трошоците придонесува со својата усовршена технологија на енергетска ефикасност.

   

   

   

   

SKU: LR03-0110 Категорија: