LED напојувач 15W-25W

300 ден

Бесплатна достава

На залиха

Share
  • Опис

    LED напојувањето на Luxmainer е дизајнирано со примарен фокус врз безбедноста и заштитата на LED лампите. Со регулација на струјата што поминува низ уредите, долговечноста на LED единиците се постигнува со безбедна заштита од краток спој и прекумерно загревање.

SKU: LD02-0150-25W Категорија: