Luxmainer Inova LED series LF02-1021

од 1.800 ден до 3.600 ден

Бесплатна достава

WATTS 10W

EQ. WATTS 50W

VOLTAGE 220-240V

LIFETIME 30.000H

Исчисти
Share
SKU: LF02-1021-1 Категорија: