Luxmainer LED cyclop series LF02-1000

од 840 ден до 2.300 ден

Бесплатна достава

WATTS 10W

EQ. WATTS 50W

VOLTAGE 220-240V

LIFETIME 30.000H

Исчисти
Share
 • Опис

  Линијата на производи Floodlight на Luxmainer е дизајнирана со цел да го подобри квалитетот на времето поминато на отворен простор. Се засновува врз претпоставката дека отворените простори, како што се градини, тераси и објекти за рекреација во периодот на ноќта, треба да бидат добро осветлени за да бидат јасно видливи; квалитетно осветлување позитивно влијае врз тој тип објекти, како во архитектонска и естетска, така и во функционална смисла.

  LF02-1000 3000K

  LF02-1020 6400K

  WATTS 10W

  EQ. WATTS 50W

  LUMINOUS FLUX 850LM

  VOLTAGE 220-240V

  FREQUENCY 50-60HZ

  CRI >80

  BEAM ANGLE 120

  MATERIAL CAST ALUMINUM

  IP RATING IP65

  SERIES CYCLOP INOVA

  LIFETIME 30.000H

 • Дополнителни информации
  Power (tools)

  , ,

  Brand

SKU: LF02-1000 Категорија: