Luxmainer LED G4 LA32-0240

од 130 ден до 170 ден

Бесплатна достава

WATTS 2W

EQ. WATTS 20W

VOLTAGE 220-240V

LIFETIME 30.000H

Исчисти
Share
SKU: LA32-0240 Категорија: