Luxmainer LED напојувач LD02-0600

од 500 ден до 1.000 ден

Бесплатна достава

WATTS 60W

INPUT VOLTAGE 220-240V

OUTPUT VOLTAGE 12V

AMPERES 5A

Исчисти
Share
SKU: LD02-0600 Категорија: