Luxmainer LED сијалица LA02-0410

од 120 ден до 130 ден

WATTS 4W

EQ. WATTS 30W

VOLTAGE 220-240V

LIFETIME 30.000H

Исчисти
Share
SKU: LA02-0410 Категорија: