Luxmainer LED сијалица LA07-0210

од 170 ден до 210 ден

Бесплатна достава

WATTS 2/4W

EQ. WATTS 40/60W

VOLTAGE 220-240V

LIFETIME 30.000H

Исчисти
Share
SKU: LA07-0210 Категорија: