Luxmainer LED сијалица LA09-0220

од 200 ден до 250 ден

Бесплатна достава

WATTS 2/4W

EQ. WATTS 40/60W

VOLTAGE 220-240V

LIFETIME 30.000H

Исчисти
Share
SKU: LA09-0220 Категорија: