Luxmainer LED висечко светло LD57-0120

од 850 ден до 1.050 ден

Бесплатна достава

MATERIAL ALUMINIUM

MOUNTING TYPE MR16/GU10

SERIES INFISSI SHOPLINE

Исчисти
Share
 • Опис

  Дијапазонот на производи на Luxmainer од серијата Track Lighting се покажува како неспоредливо флексибилно решение, приспособливо на различните средини во коишто е инсталирано. Овозможува заштеда на енергијата на повисоко ниво, а користењето на овие производи за целосно решавање на осветлувањето ќе придонесе за намалување на енергетскиот отпечаток на објектот.

  LD57-0120

  BLACK

  MATERIAL ALUMINIUM

  MOUNTING TYPE MR16/GU10

  SERIES INFISSI SHOPLINE

 • Дополнителни информации
  Dimension (tools)

  ,

  Brand

SKU: LD57-0120-1 Категорија: