Luxmainer Spot light LD56-0110

од 650 ден до 850 ден

Бесплатна достава

FIXTURE GU10

150/85MM

WHITE-BLACK RING

Исчисти
Share
 • Опис

  Дијапазонот на производи на Luxmainer од серијата Track Lighting се покажува како неспоредливо флексибилно решение, приспособливо на различните средини во коишто е инсталирано. Овозможува заштеда на енергијата на повисоко ниво, а користењето на овие производи за целосно решавање на осветлувањето ќе придонесе за намалување на енергетскиот отпечаток на објектот.

  FIXTURE GU10

  150/85MM

  WHITE-BLACK RING

 • Дополнителни информации
  Color (option)

  , ,

  Brand

SKU: LD56-0110-1 Категорија: