Медобил Слимс

1.290 ден

Бесплатна достава

Медобил Слимс е 100% природен препарат – на база на мед, прополис, матичен млеч, цимет, лен, рен, ѓумбир и билни екстракти – наменет за намалување на телесната тежина. Доколку се конзумира според упатството, со него се постигнува ефективно слабеење односно губење на килограмите, по еден килограм на три или четири дена.

Благодарение на неговиот 100% природен состав, овој производ смеат да го конзумираат деца со наполнети дванаесет години, доилки после навршувањето на четвртиот месец од периодот на лактација, лица со дијагностициран дијебетес (доколку не се на инјектирање на инсулин) и целата останата популација.

Медобил Слимс може да се конзумира и само како додаток во исхраната, за подобрување на имуно-биолошкиот систем (имунитетот).

На залиха

Share
SKU: MG005 Категорија: